Gymnázium, Alejová 1, Košice

Školský rok 2006/2007



VÝMENNÁ NÁVŠTEVA VO VEĽKEJ BRITÁNII
foto

20. 9. - 25. 10. 2006 sa skupina 10 najaktívnejších študentov zapojených do projektu spolu s koordinátorkou projektu a riaditeľom školy zúčastnila výmennej návštevy na partnerskej škole ASHINGTON SPORTS COLLEGE vo VEĽKEJ BRITÁNII, kde spoločne zorganizovali PRVÝ MEDZINÁRODNÝ D+T FESTIVAL pre deväťdesiat 5 až 6 ročných detí z anglickej Pegswood First School v Morpeth Leisure Centre.



FESTIVAL PRE ZÁKLADNÚ ŠKOLU PETZVALOVA
foto

13. 10. 2006 skupina DREAMS AND TEAMS zorganizovala v poradí svoj siedmy festival pre ZŠ PETZVALOVA a pre žiakov PRÍMY na našom osemročnom gymnáziu. Bol to päťhodinový festival pre 101 detí a prvý festival pod holým nebom v zrenovovaných priestoroch Športového areálu na Alejovej ulici, ktoré nám poskytlo zastupiteľstvo MČ Košice - Juh.



FESTIVAL PRE ŠPECIÁLNU ZÁKLADNÚ ŠKOLU VO VYŠNOM OPÁTSKOM
foto

1. 2. 2007 sme v deň rozdávania polročných vysvedčení potešili športovo-zábavným festivalom žiakov 5., 6.  a 7. ročníka ŠPECIÁLNEJ ZÁKLADNEJ ŠKOLY pre telesne postihnuté deti vo VYŠNOM OPÁTSKOM. Podujatie bolo medializované v Slovenskom rozhlase a v denníkoch Korzár a Oceľ východu.



ZÁBAVNÉ POPOLUDNIE PRE ODDELENIE DETSKEJ ONKOLÓGIE FNsP KOŠICE
foto

21.  3. 2007 v prvý jarný deň mladí lídri preoblečení za šašov usporiadali zábavné popoludnie pre deti hospitalizované na oddelení DETSKEJ ONKOLÓGIE FNsP v KOŠICIACH, počas ktorého deti hrali rôzne hry, kreslili a počúvali rozprávky.



KONFERENCIA V BRATISLAVE - MAREC 2007
foto



DRUHÝ MEDZINÁRODNÝ A JUBILEJNÝ DESIATY FESTIVAL
foto

28. 6. 2007 sa konal náš DRUHÝ MEDZINÁRODNÝ DREAMS AND TEAMS festival, ktorý sme organizovali so skupinou 15 študentov z našej partnerskej britskej školy ASHINGTON SPORTS COLLEGE pre 80 detí z nášho gymnázia a 20 detí zo ŠPECIÁLNEJ ZÁKLADNEJ ŠKOLY OPATOVSKÁ vo Všešportovom areáli na Alejovej ulici, ktorý nám sponzorsky poskytla MČ Košice - Juh. Podujatie bolo medializované v televízii Markíza, rádiu Lumen a denníku Oceľ východu.
Hlavnou témou  bolo cestovanie po Európe bez hraníc a jednotlivé súťaže predstavovali rôzne krajiny Európskej únie. Na festivale sa zúčastnilo sto detí, ktoré spoločne cestovali v desiatich zmiešaných družstvách zložených z najmladších žiakov našej školy a žiakov zo Špeciálnej školy Vyšné Opátske. Naším cieľom bola ich integrácia a prekonávanie hraníc medzi zdravotne postihnutými deťmi a tými ostatnými.


Facebook

Sledujte nás na Facebooku

 

Instagram

Sledujte nás na Instagrame

Sponzori